FC Rapid: Bergodi s-a hrănit cu 184.000 de euro la Rapid

Responsabilii FC Rapid au publicat, joi, pe site-ul oficial, un răspuns la declaraţiile făcute în ultimele zile de fostul tehnician al formaţiei giuleştene, Cristiano Bergodi, în care se arată că italianul "s-a «hrănit» în perioada petrecută în Giuleşti cu nu mai puţin de 184.000 de euro".

1 afișare
Imaginea articolului FC Rapid: Bergodi s-a hrănit cu 184.000 de euro la Rapid

FC Rapid: Bergodi s-a hrănit cu 184.000 de euro la Rapid

Bergodi, a cărui demisie, datată 6 octombrie, a fost acceptată de conducerea clubului Rapid, s-a declarat nemulţumit de modul în care oficialii giuleşteni au decis să se despartă de el, acuzându-l pe patronul George Copos că se gândeşte numai la bani şi că a negociat la sânge contractul său cu FC Rapid, punându-se chiar şi problema "mâncării".

"Este bine ca opinia publică să cunoască faptul, deloc de neglijat, că Bergodi s-a «hrănit» în perioada petrecută în Giuleşti cu nu mai puţin de 184.000 de euro (salarii şi prime, plus facilităţile reprezentate de apartament, maşină, telefon şi bilete de avion)! Adăugând şi „anexa” de contract, extrem de vehementă în prezent, numită Renzo Rossi, suma se duce la peste 200.000 de euro. Rezultă că, pentru fiecare punct obţinut în Liga 1 şi pentru fiecare dintre cele trei remize cu FC Nurnberg (în Cupa UEFA) şi Dinamo (în Supercupă), FC Rapid i-a plătit domnului Bergodi aproape 10.000 de euro", se arată în comunicatul grupării giuleştene.

Oficialii rapidişti menţionează că Bergodi a fost plătit mult mai bine decât fostul antrenor Răzvan Lucescu. "Transformând suma din euro în dolari, s-ar ajunge la aproximativ 285.000 de dolari şi s-ar putea trage concluzia că Răzvan Lucescu, antrenorul care a dus Rapidul până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, a câştigat în trei ani de contract mai puţin decât a «mâncat» domnul Bergodi în trei luni!", scriu oficialii giuleşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici