FC Rapid intenţionează să-i reducă salariul lui Peseiro

FC Rapid intenţionează să îi reducă salariul lui Jose Peseiro, cifrat la un milion de euro pe sezon, preşedintele CA Constantin Toma urmând să discute, joi, cu antrenorul modificarea contractului acestuia, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului giuleştean.

36 afișări
Imaginea articolului FC Rapid intenţionează să-i reducă salariul lui Peseiro

FC Rapid intenţionează să-i reducă salariul lui Peseiro

Aceasta este una dintre măsurile prin care conducerea încearcă să reducă cheltuielile clubului.

În situaţia în care tehnicianul portughez nu va fi de acord cu reducerea salariului, şansele acestuia de a conduce şi în retur formaţia Rapid scad considerabil. Oficialii rapidişti sunt dispuşi să renunţe la serviciile sale chiar dacă în cazul unei demiteri sunt obligaţi să-i plătească lui Jose Peseiro clauza de reziliere de 500 de mii de euro.

Conform surselor citate, în pauza competiţională din această iarnă FC Rapid va vinde câţiva jucători pentru a face rost de fondurile necesare achitării ratelor contractuale ale celorlalţi fotbalişti din lot.

FC Rapid traversează în ultima perioadă o criză financiară după ce omul de afaceri Fathi Taher a întrerupt finanţarea. Trei dintre cei patru componenţi ai Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Alexandru Bunea, Dragoş Nedelcu şi Constantin Zotta, au demisionat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea giuleşteană. Totodată, Zotta a demisionat şi din funcţia de director general al clubului.

La sfârşitul lunii martie, Copos a încheiat cu Taher un contract de cedare a 80 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA în schimbul a aproximativ 13 milioane de euro. În momentul de faţă, Taher susţine că nu a intrat oficial în posesia celor 80 la sută din acţiuni deoarece George Copos nu a întocmit "o serie de documente". De partea cealaltă, Copos consideră că tranzacţia nu s-a oficializat întrucât Taher nu a plătit niciun ban în schimbul celor 80 la sută din acţiuni.

Acţionar majoritar al SC FC Rapid SA este în continuare George Copos, prin firmele sale, cu 99,99 la sută din acţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici