FC Rapid va juca meciul cu CSU Craiova pe Giuleşti

Conducerea FC Rapid a semnat convenţia cu CS Rapid pentru a disputa partida cu CS Universitatea Craiova din turul preliminar al Cupei Ligii pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului giuleştean.

849 afișări
Imaginea articolului FC Rapid va juca meciul cu CSU Craiova pe Giuleşti

FC Rapid va juca meciul cu CSU Craiova pe Giuleşti (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Gruparea nou-promovată în Liga I va achita CS Rapid suma de 5.500 de lei reprezentând chiria arenei pentru cinci ore şi costul utilităţilor. De asemenea, în cazul în care organizatorii vor decide să folosească nocturna, costurile acesteia se vor achita separat.

Oficialii FC Rapid nu au ajuns încă la un acord cu administratorul arenei, CS Rapid, în privinţa unui contract pe o perioadă lungă şi este posibil ca şi în Liga I stadionul să fie închiriat pentru fiecare meci în parte ca şi până acum.

Conform surselor citate, principala problemă nu o reprezintă chiria lunară, care se ridică la 2.000 de euro, ci la costurile utilităţilor. CS Rapid doreşte ca gruparea de fotbal să plătească apa, curentul şi căldura care se folosesc la stadion şi anexele acestuia pe parcursul unei luni întregi, deşi echipa nu va folosi arena decât în două zile pe lună.

Formaţia Rapid va întâlni la 16 iulie, de la ora 18.00, pe teren propriu, echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci oficial din noul sezon contând pentru turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici