FC Sportul Studenţesc a lansat un manual de identitate pentru suporteri. Clubul va avea şi un muzeu

FC Sportul Studenţesc a lansat un manual de identitate adresat suporterilor şi pregăteşte încă de pe acum aniversarea centenarului înfiinţării (1916 - 2016), iniţiind realizarea unui muzeu al clubului.

171 afișări
Imaginea articolului FC Sportul Studenţesc a lansat un manual de identitate pentru suporteri. Clubul va avea şi un muzeu

FC Sportul Studenţesc a lansat un manual de identitate pentru suporteri. Clubul va avea şi un muzeu

Nucleul primei expoziţii îl vor constitui materialele existente la nivelul clubului (echipamente de joc, fanioane, insigne, programe de meci vechi, fotografii şi diverse alte obiecte), acestora urmând a li se adăuga, în timp, materiale provenind de la foşti şi actuali jucători, antrenori şi conducători ai clubului, suporteri şi alte persoane.

De asemenea, FC Sportul Studenţesc a lansat noul manual de identitate al clubului adresat suporterilor dar şi industriei media. Reprezentanţii cluburilor din Liga 1 vor avea la dispoziţie înaintea fiecărui joc oficial pe un suport dvd fotografii individuale cu lotul FC Sportul Studenţesc, manualul de identitate şi Logo-ul Sportul Studenţesc în format electronic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici