FC Steaua aşteaptă acceptul LPF pentru a putea disputa meciul cu Astra Giurgiu la Piteşti

Conducerea grupării FC Steaua doreşte ca partida cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, să se dispute la Piteşti, pe Stadionul Nicolae Dobrin, în acest sens solicitând acceptul Ligii Profesioniste de Fotbal, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului bucureştean.

181 afișări
Imaginea articolului FC Steaua aşteaptă acceptul LPF pentru a putea disputa meciul cu Astra Giurgiu la Piteşti

FC Steaua aşteaptă acceptul LPF pentru a putea disputa meciul cu Astra Giurgiu la Piteşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Toate stadioanele pe care se dispută partide din Liga I sunt inspectate de către o comisie a LPF, care trebuie să omologheze arenenele în funcţie şi de opiniile reprezentanţilor Jandarmeriei.

Potrivit unor surse din LPF, o comisie a ligii a vizitat Stadionul Nicolae Dobrin şi a făcut o serie de recomandări privind remedierea unor neregului. Dacă aceste probleme vor fi rezolvate în timp util, Steaua va juca meciul cu Astra la Piteşti.

Formaţia pregătită de Mirel Rădoi a disputat, marţi, o partidă de verificare cu echipa de Liga a III-a, SCM Piteşti, câştigată cu 1-0, la Piteşti. În urma acestei partide, tehnicianul s-a arătat încântat de faptul că au fost prezenţi foarte mulţi suporteri ai campioanei, spunând că şi-ar dori să dispute meciurile din Liga I pe acest stadion.

Arena Naţională nu are autorizaţie de securitate în caz de incendiu şi, din acest motiv, meciul Steaua - FC Botoşani, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, s-a jucat, la 8 noiembrie, la Cluj-Napoca, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Partida Steaua - Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I este programată duminică, 29 noiembrie, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici