FC Steaua şi clubul Al Gharafa s-au înţeles în privinţa transferului atacantului Keşeru în Qatar

Atacantul Claudiu Keşeru ar putea evolua în Qatar, la Al Gharafa, după ce gruparea arabă a ajuns la un acord pentru cumpărarea internaţionalului român de la FC Steaua, în schimbul sumei de 2,7 milioane de euro, a anunţat preşedintele campioanei României, Valeriu Argăseală.

285 afișări
Imaginea articolului FC Steaua şi clubul Al Gharafa s-au înţeles în privinţa transferului atacantului Keşeru în Qatar

Claudiu Keşeru (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Cluburile s-au înţeles, urmează ca şi jucătorul să se înţeleagă. Va pleca mâine sau poimâine pentru a-şi negocia contractul. Steaua va încasa aproape 2,7 milioane, cu mecanism de solidaritate, de 5 la sută, cu tot. Am negociat destul de mult această sumă", a spus Argăseală, la Digi Sport.

Al Gharafa, antrenată de brazilianul Marcos Paqueta, ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, după 17 etape disputate în prima ligă din Qatar. Lider este Al Sadd, cu 40 de puncte.

Atacantul Claudiu Keşeru, 28 de ani, a semnat, în ianuarie 2014, un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Steaua, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză SC Bastia. Golgheterul Ligii I, cu 12 reuşite la finalul turului, a mai jucat la echipele FC Bihor, FC Nantes, Libourne, Tours, Angers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici