FC Timişoara îşi va schimba culorile în alb-galben-negru-albastru

Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, miercuri, că gruparea bănăţeană îşi va schimba culorile din mov-alb-negru în alb-galben-negru-albastru până la finalizarea litigiilor privind culorile şi palmaresul.

25 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara îşi va schimba culorile în alb-galben-negru-albastru

Gheorghe Chivorchian (Imagine: Mediafax Foto)

"Am trimis o adresă la FRF în care îi informăm că până la soluţionarea acestor litigii legate de palmares, istoric şi depunctare, culorile pe care Poli le va folosi vor fi alb, galben, negru şi albastru. Am trimis o adresă în atenţia lui Prunea în care spunem că noi am respectat toate procedurile impuse de TAS, FIFA şi Comitetul Executiv. De asemenea, că avem confirmare de la UEFA că putem juca cu noul echipament în această competiţie şi în acest sens să ne răspundă dumnealui dacă aceste tricouri sunt agreate sau nu de FRF pentru că UEFA ne-a confirmat că le agrează", a spus Chivorchian, care este convins că FC Timişoara îşi va recupera punctele cu care a fost penalizată, după ce va ataca decizia.

Comitetul Executiv al FRF a decis, săptămâna trecută, punerea în aplicare a deciziei FIFA de penalizare cu şase puncte a echipei FC Timişoara pentru neexecutarea punctului 3 din hotărârea TAS, pronunţată la 25 aprilie 2008, în cazul palmaresului grupării Politehnica, disputat Marian Iancu şi omul de afaceri italian Claudio Zambon. Punctul trei al hotărârii TAS din 25 aprilie 2008 se referă la schimbarea culorilor clubului de către FC Timişoara, astfel încât acestea să nu mai includă culoarea violet.

Poli Ştiinţa Timişoara, gruparea din Liga I, prezidată de Marian Iancu, şi Poli Timişoara, clubul patronat de omul de afaceri italian Claudio Zambon, care activează acum în Liga a IV-a, îşi dispută de mai mult timp palmaresul şi însemnele Politehnicii Timişoara, club fondat în 1921.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici