FC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători. Mititelu: Încă de acum două luni m-am înţeles cu Nicolo Napoli

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă că gruparea olteană a înregistrat la FRF documentele pentru 20 de jucători, printre aceştia aflându-se Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu sau Dumitru Hotoboc.

1557 afișări
Imaginea articolului FC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători. Mititelu: Încă de acum două luni m-am înţeles cu Nicolo Napoli

Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Cei 20 de jucători anunţaţi de site-ul oficial al clubului oltean sunt: Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Rioşanu, Sorin Buşu, Jackie Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocirlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuţ Mirzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania, Lucian Pătru şi Vlad Georgescu.

Noul antrenor al echipei este italianul Nicolo Napoli.

"Am depus documentele la FRF pentru 20 de jucători şi mai suntem în negocierii şi cu alţii 16. Pe 22 iulie va fi vizita medicală. Încă de acum două luni m-am înţeles cu Nicolo Napoli, dar şi cu jucătorii. Am întârziat din cauza procesului cu federaţia. Astăzi este prima zi de înscriere. Singura condiţie pe care nu o îndeplinesc este stadionul. Primăria Craiova nu m-a ajutat cu nimic. Datoria către Fisc va fi plătită eşalonat", a spus Mititelu.

Totodată, Adrian Mititelu a mai anunţat înfiinţarea SC U Craiova SA, care îşi va desfăşura activitatea în paralel cu FC Universitatea Craiova SA, aflată în insolvenţă, şi va susţine echipa din punct de vedere financiar. Reprezentanţii suporterilor vor deţine 25 la sută dintre acţiunile clubului, urmând ca o comunitate a investitorilor să se afle în posesia restului de acţiuni. "Dacă voi da controlul clubului, îl voi da suporterilor când voi avea 50.000 de membri asociaţi. Ei pot fi patroni ai echipei, nu partide politice", a completat Mititelu.

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova, locuri neocupate până în prezent.

Iniţial, primarul Lia-Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, joi dimineaţă, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, sub supravegherea poliţiei, pentru a-i face loc noii grupări.

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că echipa CS Universitatea Craiova are deja antrenor, un lot de 22 de jucători, buget de 1,5 milioane de euro şi va evolua în ediţia 2013-2014 a Ligii a II-a pe locul pus la dispoziţie de FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici