FC Universitatea Craiova a revenit pe Stadionul Ion Oblemenco

Echipa FC Universitatea Craiova a revenit, luni, pe Stadionul Ion Oblemenco, după ce un executor judecătoresc a pus în aplicare o decizie a Tribunalului Dolj, în litigiul dintre gruparea patronată de Adrian Mititelu şi primăria oraşului.

267 afișări
Imaginea articolului FC Universitatea Craiova a revenit pe Stadionul Ion Oblemenco

FC Universitatea Craiova a revenit pe Stadionul Ion Oblemenco (Imagine: Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Adrian Mititelu a reuşit să facă executarea după mai bine de o oră de analizare a actelor. Astfel, meciul dintre Universitatea Craiova şi Minerul Motru din Liga a II-a se va disputa, miercuri, pe Stadionul Ion Oblemenco, începând cu ora 19, informează ediţie.ro.

Tribunalul Dolj a admis, la 15 octombrie, ordonanţa preşedinţială solicitată de Adrian Mititelu, magistraţii dispunând reîntoarcerea echipei FC Universitatea Craiova pe Stadion Ion Oblemenco până la finalizarea dosarului pe fond.

La 27 iunie, Adrian Mititelu a fost evacuat de autorităţile locale din complexul Ion Oblemenco, el atacând în instanţă decizia Primăriei.

Iniţial, primarul Lia-Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova - CS Universitatea Craiova.

Ulterior, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, şi-a înscris în competiţie gruparea pe care o conduce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici