FC Vaslui a învins Dinamo, scor 3-1, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I

Echipa FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I, rezultat în urma căruia "alb-roşii" au înregistrat prima înfrângere din acest sezon.

409 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a învins Dinamo, scor 3-1, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I

FC Vaslui a învins Dinamo, scor 3-1, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Temwanjera '42, Wesley '44 şi Sânmărtean '74. Pentru Dinamo a înscris Dorel Stoica, în minutul 41.

0-1: Centrare de pe partea stângă, iar Stoica reia de pe marginea careului de 6 metri în vinclul porţii;

1-1: Incursiune pe partea dreaptă a lui Adailton, pasă pe jos în careul de 16 metri, de unde Temwanjera reia de la aproximativ 11 metri în stânga portarului Bălgrădean;

2-1: Centrare a lui Adailton de pe partea dreaptă, până la Wesley, care reia cu capul de pe linia de şase metri în stânga portarului dinamovist;

3-1: Serie de driblinguri a lui Lucian Sânmărtean până la marginea careului de 16 metri, de unde jucătorul vasluian şutează plasat în dreapta lui Bălgrădean.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, M. Constantin, Farkas, Milisavljevici (Balaur '72) - Pavlovici, Sânmărtean - Adailton, Wesley, Gerlem (R. Costin '22) - Temwanjera (Yero Bello '80). Antrenor: Viorel Hizo.

Dinamo: Bălgrădean - Luchin (Bakaj '75), Grigore, Moţi, Muşat - L. Rus, D. Stoica, Pătraşcu (Ţucudean '64), C. Munteanu - Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Adailton '27, Pavlovici '46, Wesley '46, Temwanjera '68, Milanov '76, Sânmărtean '86 / C. Munteanu '49, Bălgrădean '62.

Arbitri: Robert Dumitru - Eduard Dumitrescu, Octavian Şovre - Radu Petrescu.

Observatori: Marian Dorobanţu, Paul Cazan.

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, între care şi 400 de fani dinamovişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici