FC Vaslui a primit avizul de la UEFA pentru a juca pe teren propriul în play-off-ul Ligii Europa

FC Vaslui a primit avizul de la UEFA pentru a juca pe teren propriul în play-off-ul Ligii Europa, au anunţat, marţi, autorităţile locale vasluiene, cele care administrează stadionul municipal vasluian.

22 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a primit avizul de la UEFA pentru a juca pe teren propriul în play-off-ul Ligii Europa

FC Vaslui a primit avizul de la UEFA pentru a juca pe teren propriul în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

În schimbul acordului dat de către forul european de fotbal, Primăria Vaslui va trebui să finalizeze o serie de investiţii la stadion, până în preajma zilei disputării partidei de pe teren propriu din play-off-ul Ligii Europa.

Astfel, autorităţile vasluiene vor trebui să înmulţească numărul de toalete pentru spectatori, să asigure condiţiile pentru evacuarea, în caz de necesitate, a spectatorilor din sectorul peluzelor, să acopere şi cel de-al doilea sector destinat ziariştilor şi să asigure accesul jucătorilor din autocar direct la vestiare, fără a intra în contact cu spectatorii.

Viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacşu, a declarat că cerinţele oficialilor UEFA sunt realizabile. "Toate aceste investiţii sunt realizabile, mai ales că nu este vorba de cheltuieli mari şi care să necesite foarte mult timp. Nu ştim ce va fi mai departe, dacă FC Vaslui se va califica în grupele Ligii Europa. Pentru asta, va veni din nou comisia de la UEFA, în a doua parte a lunii august, şi ne spune dacă putem juca acasă", a spus Daniel Neacşu.

FC Vaslui va juca, în 19 şi 26 august, în play-off-ul Ligii Europa, în compania unui adversar pe care îl va afla la 6 august, în urma tragerii la sorţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici