FC Vaslui, adversara echipei CFR Cluj în finala Cupei României, după ce a eliminat pe FC Braşov

Formaţia FC Vaslui s-a calificat în finala Cupei României, eliminând echipa FC Braşov, cu scorul general de 4-1, după victoria obţinută, joi, pe teren propriu, scor 4-0 (2-0), în manşa retur a semifinalelor, şi va întâlni în ultimul act al competiţiei gruparea CFR Cluj.

27 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui, adversara echipei CFR Cluj în finala Cupei României, după ce a eliminat pe FC Braşov

FC Vaslui, adversara echipei CFR Cluj în finala Cupei României, după ce a eliminat pe FC Braşov

În tur, FC Braşov s-a impus, cu scorul de 1-0.

La Vaslui, golurile au fost marcate de Raul Costin '28, Wesley '30, L. Sânmărtean '53 şi Costly '73.

1-0: Raul Costin a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, trimiţând mingea la vinclul din dreapta a porţii apărate de Coman.

2-0: După o incursiune pe partea stângă a lui Milanov şi o centrare a acestuia de la marginea careului de 16 metri, Wesley a reluat cu capul în bara din stânga porţii echipei braşovene, mingea ricoşând în plasă.

Centralul Marius Avram a acordat un penalti pentru FC Vaslui după ce Gladstone a fost tras de tricou de Diogo în careu. Penaltiul a fost executat de Wesley, care a ratat, trimiţând mingea în bara din dreapta porţii.

3-0: Lucian Sânmărtean a înscris al treilea gol al vasluienilor, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

FC Braşov a rămas în inferioritate numerică, în minutul 56, când a fost eliminat Abrudan pentru un fault dur asupra lui Costly.

4-0: După o centrare a lui Akakpo de pe partea dreaptă, Costly a reluat cu capul în poartă, de la aproximativ 6 metri, stabilind scorul final al partidei.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 14. Akakpo, 6. Gladstone, 3. Papp, 20. Milanov - 18. L.Sânmărtean (25. Delgado '88), 23. Pavlovici, 30. Raul Costin (8. Zmeu '82), 11. Milisavljevici (7. R. Neagu '89) - 80. Wesley, 13. Costly. Antrenor: Marius Lăcătuş.

FC Braşov: 1. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 55. Nuno Diogo, 12. Cr.Ionescu - 14. M. Roman, 8. Grigore, 10. Ilyeş (15. Oros '59), 6. C. Munteanu (18. Cristescu '76) - 11. Zaharia, 19. Savici (9. Hadnagy '79. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Pavlovici '59, Papp '74 / Zaharia '26, Ionescu '39, Diogo '45

Cartonaş roşu: Abrudan '56

Arbitri: Marius Avram - Ioan Onicaş, Mircea Orbuleţ - Robert Dumitru

Observatori: Cornel Sorescu, Paul Costaş

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, între care şi 400 de fani braşoveni.

Finala Cupei României, dintre CFR Cluj şi FC Vaslui, va avea loc la Iaşi, în 26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici