FC Vaslui caută un înlocuitor pentru portarul Hăisan

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat, joi, că FC Vaslui caută un înlocuitor pentru portarul Cristian Hăisan, care a fost trimis la echipa a doua a clubului.

131 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui caută un înlocuitor pentru portarul Hăisan

FC Vaslui caută un înlocuitor pentru portarul Hăisan (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mai are rost ca Hăisan să vină la echipă. Nu l-am înţeles deloc pe acest jucător. Ba vrea să plece, ba vrea să rămână. Până la urmă, cel mai bine este să plece şi să nu ne mai încurcăm, nici noi pe el, nici el pe noi. Prin ceea ce mi-a arătat în cele două stagii de pregătire pe care le-am avut în această iarnă, nu m-a convins că poate fi înlocuitorul lui Kuceak. De aceea, căutăm un portar care să fie bun, care să creeze concurenţă pe post", a spus Viorel Moldovan.

Căutările conducerii FC Vaslui au început în momentul în care Hăisan nu s-a mai prezentat la echipă, la reluarea antrenamentelor în 18 februarie, după revenirea din cantonamentul din Antalya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici