FC Vaslui, echipa românească cel mai bine clasată în clasamentul IFFHS. Ce loc ocupă şi pe ce poziţii sunt alte formaţii româneşti

Echipa FC Vaslui se menţine pe locul 71, cu 137 de puncte, la egalitate cu formaţia japoneză Kashiwa Reyson, în clasamentul pe luna iunie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

218 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui, echipa românească cel mai bine clasată în clasamentul IFFHS. Ce loc ocupă şi pe ce poziţii sunt alte formaţii româneşti

FC Vaslui, echipa românească cel mai bine clasată în clasamentul IFFHS. Ce loc ocupă şi pe ce poziţii sunt alte formaţii româneşti (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Echipa Rapid Bucureşti a coborât două locuri şi se află pe poziţia 92, cu 124,5 puncte.

După o coborâre de două locuri, formaţia Steaua Bucureşti se află pe poziţia 100, cu 121,5 puncte.

Echipa Dinamo Bucureşti a coborât o poziţie, de pe 104 pe 105, şi are 119 puncte.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a urcat de pe locul 152 pe 147, cu 98,5 puncte.

Echipa CFR Cluj a urcat 11 locuri şi se află pe poziţia 267, cu 75 de puncte, la egalitate cu formaţiile MSK Zilina (Slovacia), KR Reykjavik (Islanda), Brisbane Roar FC (Australia) şi Gamba Osaka (Japonia).

Ultima echipă din România în acest clasament, campioana Oţelul Galaţi, a urcat de pe 379 pe 372, cu 63,5 puncte, la egalitate cu echipele Skonto Riga (Letonia), Arsenal Kiev (Ucraina) şi Power Dynamos (Zambia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici