FC Vaslui - FCM Târgu Mureş, scor 4-0, în etapa a XII-a a Ligii I

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FCM Târgu Mureş, într-o partidă care a contat pentru etapa a XII-a a Ligii I şi în care Wesley a marcat un hattrick după ce oaspeţii au evoluat cu un om mai puţin din minutul 32.

182 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui - FCM Târgu Mureş, scor 4-0, în etapa a XII-a a Ligii I

FC Vaslui - FCM Târgu Mureş, scor 4-0, în etapa a XII-a a Ligii I (Montaj Foto)

Golurile vasluienilor au fost marcate de Yero Bello, în minutul 4, şi de Wesley, în minutele 58, 64 şi 69.

Primul gol marcat de Vaslui a venit după ce Yero Bello a profitat de faptul că portarul Balauru a alunecat atunci când a primit o pasă înapoi de la Jamal şi ajuns primul la minge a înscris cu un şut puternic din careul mic.

Al doilea gol al partidei a fost înscris de Wesley, care a finalizat un contraatac al gazdelor printr-un şut plasat la colţul lung după o pasă de la Sânmărtean.

Wesley a reuşit dubla în minutul 64, când a scăpat singur spre poarta lui Balauru şi după ce l-a driblat şi pe acesta a înscris în poarta goală.

Atacantul brazilian a marcat al treilea său gol în minutul 69 printr-un şut plasat de la marginea careului.

FCM Târgu Mureş a evoluat în inferioritate numerică din minutul 32 după ce mijlocaşul Florin Dan a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Gladstone (Papp '46), Farkas, Milisavljevici - Zmeu, Pavlovici - Adailton, Wesley, Sânmărtean (Gheorghiu '71) - Y. Bello (Costin '74). Antrenor: Viorel Hizo.

FCM Târgu Mureş: Balauru - E. Nicu, Iencsi, Gugu, Topici - Issa Ba (S. Buş '67) - Vagner (Bumba '58), Ilyeş, Jamal (Didi '30), Fl. Dan, - Subotici. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Pavlovici '42, Papp '83 / Florin Dan '25 şi 32, Vagner '29, Buş 71

Cartonaş roşu: Florin Dan '32.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici