FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0, în Liga I

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), echipa Internaţional Curtea de Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0, în Liga I

FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0, în Liga I

Unicul gol al meciului a fost marcat de Akakpo, în minutul 4.

Raul Costin a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, oaspeţii au respins, Temwanjera a centrat tot de pe dreapta şi Akakpo a înscris de la 6 metri, cu o lovitură de cap.

În minutul 44, Akakpo şi Răduţ s-au ciocnit, cap în cap, la mijlocul terenului, iar jucătorul oaspeţilor a fost înlocuit. După câteva minute de îngrijiri medicale la marginea terenului, Răduţ a fost transportat la spital, unde s-a constatat că are fractură de maxilar.

În minutul 63, Wesley a ratat un penalti acordat pentru un henţ al lui Viera; Popa a plonjat în stânga şi a respins în corner.

Cu şase minute înainte de final, antrenorul oaspeţilor, Ştefan Stoica, a fost eliminat pentru proteste.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 16. Zubar, 14. Akakpo, 27. Hugo Luz - 9. Burdujan (11. Milisavljevic), 30. R.Costin (23. Pavlovic '56), 4. Genchev, 10. Gerlem (25. Delgado '73) - 19. Temwanjera, 80. Wesley. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Internaţional Curtea de Argeş: 12. M. Popa - 6. D. Matei, 3. Viera, 29. Raţiu, 25. G. Neagu (10. Lazăr '75) - 8. Vezan, 7. Răduţ (9. Itu '45), 4. Izvoranu (14. Voiculeţ '72), 24. Frăsineanu - 19. Zăgrean. 26. Abiodun. Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Burdujan '55, Buhuş '89 / D. Matei '62, Izvoranu '70

Arbitri: Georgian Ionescu (centru) - Vladimir Urzică, Stelian Slabu (asistenţi) - Valentin Hanceariuc (rezervă)

Observatori: Nicolae Dobrescu, Nicolae Marodin

La partidă au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici