FC Voluntari - Dinamo 1-2, în runda a şaptea a play-out-ului din Liga I Betano

Dinamo Bucureşti a câştigat, sâmbătă seară, meciul de pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-1, contând pentru runda a şaptea a play-out-ului Ligii I Betano.

104 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari - Dinamo 1-2, în runda a şaptea a play-out-ului din Liga I Betano

FC Voluntari - Dinamo 1-2, în runda a şaptea a play-out-ului din Liga I Betano

Toate cele trei goluri ale partidei au fost înscrise în ultimul sfert de oră. Proaspăt introdus în teren, Ricardo Grigore a înscris la prima atingere de balon, în minutul 80, graţie unei lovituri de cap venite în urma unei centrări a lui Dan Nistor.

Nouă minute mai târziu, italianul Mattia Montini a reuşit să dubleze avantajul lui Dinamo, după un contraac rapid. Alexandru Tudorie a redus din diferenţă pentru FC Voluntari în al treilea minut suplimentar.

Dinamo a obţinut a şasea victorie din cele şapte partide disputate în play-out şi se menţine pe locul 8, al doilea din play-out-ul Ligii I Betano, cu 34 de puncte, la o lungime în spatele liderului Gaz Metan Mediaş. De partea cealaltă, FC Voluntari este pe 10, cu 22 de puncte, la trei lungimi de locul de baraj, ocupat de FC Hermannstadt.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Eu cred în titlu, altfel nu mai veneam

Dinamo a obţinut o nouă victorie în play-out, sâmbătă, scor 2-1, pe terenul lui FC Voluntari, iar Mircea Rednic, antrenorul "câinilor" a prezentat deja planurile echipei pentru sezonul următor.

La finalul partidei de pe terenul formaţiei ilfovene, Rednic s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi şi a anunţat că va rula tot lotul până la finalul acestui sezon: "Am fost inspirat, am făcut un meci bun, mai ales repriza a doua. Prima repriză a fost echilibrată, nu au fost ocazii nici de o parte, nici de cealaltă. Noi am avut o posesie mai bună, am controlat jocul, am ajuns până la 20 de metri. Ultima pasă nu a mers, am ales soluţia greşită. Repriza a doua am intrat mult mai bine. Sorescu a intrat bine. Perioada asta voi rula tot lotul şi fiecare trebuie să arate că poate să rămână la Dinamo atunci când intră", a spus "Puriul", la DigiSport.

Apoi, tehnicianul a comentat destul de amuzat şi situaţia mijlocaşului Ionuţ Serban, cel care a fost titular la Dinamo după foarte mult timp şi este blocat la clubul bucureştean din cauza clauzelor din contract: "Suntem obligaţi, trebuie să joace cinci meciuri. Mai are patru (râde). Am preferat să intre titular. Ştiu că nici lui nu îi e uşor. Toată lumea vorbeşte negativ de el, eu i-am spus să se pregătească şi o să-i vină şi lui şansa. N-a jucat rău. S-a discutat cu el şi nu vor fi probleme. Nu putem face nimic, dar poate vom găsi o soluţie. Nici nu poţi să-l dai împrumut. Sper că după această intrare să prindă şi el mai mult curaj şi să joace", a mai spus Rednic.

În finalul interviului, Mircea Rednic a dezvăluit şi ce planuri are pentru sezonul următor şi s-a arătat optimist cu şansele lui Dinamo de a câştiga campionatul în 2019/2020: "Eu cred în titlu, altfel nu mai veneam. Clar, jocul nu e frumos ochiului, nu facem spectacol, dar suntem pragmatici. Alţii câştigă campionate. Al doilea an la rând s-ar putea să câştige CFR-ul campionatul".

Dinamo ocupă locul 8 în Liga I Betano, al doilea din play-out, cu 34 de puncte, la o lungime în spatele liderului Gaz Metan Mediaş. Fotbaliştii lui Rednic vor avea liber până marţi după-amiază, când vor reveni la antrenamente pentru a pregăti jocul cu Dunărea Călăraşi, din etapa următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici