FC Voluntari – Petrolul Ploieşti, remiză pe tabelă, remiză şi la cartonaşe roşii

Prima confruntare a etapei a 18-a a Superligii la fotbal masculin s-a încheiat cu o remiză albă între FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti. Partida a avut şi un moment neplăcut atunci când Diomande a făcut un fault grosolan asupra lui Dumiter, primind cartonaş roşu.

86 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari – Petrolul Ploieşti, remiză pe tabelă, remiză şi la cartonaşe roşii

Sursa foto: Facebook / FC Petrolul Ploiesti

O intrare nesportivă a mijlocaşului ivorian de la Petrolul, Ismael Diomande (31 ani), la gleznele atacantului gazdelor Andrei Dumiter (24 de ani) a făcut ca găzarii să rămână în 10 oameni în minutul 74, în timp ce jucătorul de la Voluntari a fost scos pe targă de pe teren.

Prima repriză a fost lipsită de faze importante, cu excepţia câte unei parade a portarilor Fernandez şi Zima, la cele două porţi.

Partea secundă a fost mai animată, în special la poarta oaspeţilor, Zima fiind omul meciuui pentru petrolişti.

În minutul 89, s-a restabilit egalitatea în teren, Matricardi primind al doilea cartonaş galben, pentri proteste.

Petrolul Ploieşti, la a 11-a remiză a sezonului, din 18 meciuri, ocupă momentan locul 5, cu 26 de puncte, în timp ce Voluntari e pe 9, cu 21 de puncte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici