FC Voluntari s-a calificat în semifinala Cupei României după prelungiri şi lovituri de departajare

  • U Craiova 1948 şi FC Voluntari s-au confruntat miercuri în al doilea sfert de finală al Cupei României.
  • După 90 de minute şi alte două reprize de prelungiri, soarta calificării a fost decisă la lovituri de departajare.
  • FC Voluntari s-a calificat în semifinlă, după ce oltenii au ratat de două ori.
1079 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari s-a calificat în semifinala Cupei României după prelungiri şi lovituri de departajare

Carnat a fost protagonistul primei jumătăţi de oră. După o primă ratare în minutul 17, acesta a marcat de două ori, în minutele 24 şi 30, ambele goluri fiind anulate.

Partea a doua a timpului regulamentar a aparţinut aproape în totalitate gazdelor, Baeten deschizând seria ocaziilor de gol cu un şut puternic de la distanţă, respins de Fernandez de sub bară.

Acelaşi Fernandez a mai scos o dată de sub bară, la şutul centrare al lui Sidibe, din flancul drept.

În ultimul minut suplimentar de joc, din timpul regulamentar, Vlad Pop l-a învins pe Fernandez, dar şutul său a nimerit bara transversală, scorul pe tabelă rămânând 0-0.

În reprizele de prelungiri, tot oltenii au continuat să pună în pericol poarta adversă, Blănuţă nimerind şi el bara, cu o lovitură de cap.

Oaspeţii au replicat, cea mai importantă ocazie fiind ratată de Ciobanu, din lovitură liberă, mingea şutată de acesta trecând puţin pe lângă poartă.

La loviturile de departajare, Voican a executat incorect, lovind mingea cu ambele picioare, golul său fiind anulat. Vlad Pop a executat imedat după Voican, dar a nimerit din nou bara transversală.

La penultima execuţie, Fernandez a parat şutul lui Padula, iar ilfovenii au obţinut calificarea, după ce Cascini a transformat ultimul penalty.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici