FCSB a anunţat împrumutul lui Cristian Manea de la Apollon Limassol

Clubul FCSB a anunţat, luni, pe pagina oficială de Facebook, împrumutul cu opţiunea de cumpărare al lui Cristian Manea (22 de ani) de la Apollon Limassol.

138 afișări
Imaginea articolului FCSB a anunţat împrumutul lui Cristian Manea de la Apollon Limassol

FCSB a anunţat împrumutul lui Cristian Manea de la Apollon Limassol

În ultimele două sezoane, Cristian Manea a evoluat, sub formă de împrumut, la CFR Cluj, fără a juca într-o partidă oficială la formaţia cipriotă.

De asemenea, FCSB a anunţat împrumutul lui Mihai Roman la FC Botoşani.

”FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Apollon FC pentru împrumutul cu opţiune de cumpărare a fundaşului Cristian Manea. Jucătorul în vârstă de 22 de ani se va alătura lotului condus de Bogdan Vintilă în această săptămână şi va purta tricoul cu numărul 4. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru! În altă ordine de idei, Mihai Roman va juca, până la finalul acestui sezon, la Fotbal Club Botoşani, echipă care îl cedase la FCSB în vara anului trecut. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îi urează mult succes în continuare”, a anunţat clubul FCSB, în comunicatul oficial.

Cristi Manea, fotbalist care evoluează pe postul de fundaş dreapta, a mai evoluat în Liga 1, pentru Viitorul şi CFR Cluj, iar singura experienţă de peste hotare a avut-o la Royal Excel Mouscron din Belgia.

Manea este dublu campion al României, alături de CFR Cluj, şi, de asemenea, câştigător al Supercupei României, cu aceeaşi formaţie.

Cristi Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei de seniori a României, fiind folosit de Victor Piţurcă, într-un meci amical contra Albaniei, din 31 mai 2014, scor 1-0, pe când avea 16 ani şi nouă luni.

Cristi Manea a făcut parte din lotul României U21 pentru Euro 2019, când tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinale, când au fost eliminaţi de Germania, scor 2-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici