FCSB a câştigat meciul cu Astra, 2-0, în play-off-ul Ligii 1 Betano

Echipei FCSB i-au trebuit doar trei minute să rezolve meciul cu Astra din play-off-ul Ligii 1 Betano. S-a încheiat 2-0 pentru roş-albaştri după ce Iulian Cristea şi Gnohere au marcat în prima repriză.

2333 afișări
Imaginea articolului FCSB a câştigat meciul cu Astra, 2-0, în play-off-ul Ligii 1 Betano

FCSB a câştigat meciul cu Astra, 2-0, în play-off-ul Ligii 1 Betano

În repriza a doua, Mihai Teja şi-a pierdut un jucător. Benzar a ieşit accidentat de pe teren, iar în locul lui a intrat Mihai Roman.

Dennis Man a fost la un pas să ducă scorul la 3-0, însă mingea a trecut pe lângă bară. Replica Astrei nu a întârziat să apară, Cestor a încercat poarta lui Bălgrădean, dar a nimerit doar bara.

În minutul 74, echipa gazdă a rămas în 10, după ce Bejan a intrat mai repede la cabine. L-a faultat pe Dennis Man şi a văzut al doilea cartonaş galben.

Meciul s-a încheiat 2-0 pentru FCSB, care este pe locul trei în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte, în timp ce Astra este pe cinci cu 21 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici