FCSB a fost eliminată din Conference League după remiza 2-2 cu Anderlecht

  • Vicecampioana României, FCSB, a făcut probabil cel mai bun meci al fazei grupelor Conference League din acest sezon, remizând joi la Bruxelles, în compania belgienilor de la Anderlecht, scor 2-2 (1-0).
  • Cu toate acestea, bucureştenii nu mai au şanse matematice să prindă primăvara europeană.
519 afișări
Imaginea articolului FCSB a fost eliminată din Conference League după remiza 2-2 cu Anderlecht

Elevii lui Nicolae Dică au jucat curajos prima jumătate de oră, în care au avut mai multe ocazii de a deschide scorul.

Edjouma a trimis cu capul peste poartă, din poziţie ideală, în minutul 10, pentru ca ulterior, Olaru, Oaidă şi Popescu să fie opriţi de portarul advers din situaţii foarte bune de a marca.

La abia a doua acţiune periculoasă la poarta românilor, Anderlecht a înscris primul gol, în minutul 38, Verschaeren valorificând o centrare de la Murillo (1-0).

Târnovanu iese apoi la rampă cu o intervenţie salvatoare, FCSB dominând finalul de repriză, cu două şanse bune irosite de Olaru şi Dumiter.

Intrat la pauză în locul lui Dumiter, italianul Compagno a adus egalarea (1-1), în minutul 60, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Radunovic.

Târnovanu intervine la un şut, dar din cornerul rezultat, Vertonghen înscrie cu capul, din preajma lui Dawa, în minutul 75 (2-1).

Acelaşi Dawa îşi răscumpără eroarea de plasament de la gol şi, dintr-un alt corner, marchează ciudat, cu abdomenul, după o deviere a lui Olaru, aducând egalarea (2-2).

În al patrulea minut suplimentar de joc Murillo (Anderlecht) a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Cu doar 2 puncte după 5 meciuri, FCSB nu mai are nicio şansă la ieşirea din grupe, ocupând ultimul loc, la 4 puncte de un loc eligibil.

În ultima etapă, FCSB primeşte la Bucureşti vizita echipei engleze Westham United, ocupanta primului loc în grupă, cu 4 victorii din 4 meciuri şi 12 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici