FCSB a învins-o la limită pe FC Botoşani şi a urcat pe locul 5 în Superligă

  • FC Botoşani şi FCSB s-au confruntat joi, pe terenul moldovenilor, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Superligii la fotbal masculin.
  • Meciul fusese amânat în perioada în care FCSB era implicată în Conference League.
  • Bucureştenii s-au impus cu 3-2.
186 afișări
Imaginea articolului FCSB a învins-o la limită pe FC Botoşani şi a urcat pe locul 5 în Superligă

FCSB a învins-o la limită pe FC Botoşani şi a urcat pe locul 5 în Superligă

FCSB a avut şansa de a deschide scorul la prima fază a meciului, Cordea nereuşind să introducă mingea în poarta lui Pap dintr-o poziţie ideală, portarul moldovenilor respingând şutul de la 8-9 metri uşor lateral stânga.

Peste doar 13 minute, Mailat a deschis scorul cu o execuţie frumoasă din marginea careului (1-0, min. 13).

FCSB a egalat în minutul 21, Tamm valorificând cu capul, sub transversală, o centrare venită din cornerul executat de Octavian Popescu.

Compagno a dus numărul de goluri marcate în acest sezon la 13, toate din acţiune, cu o deviere din careul de 6 metri, care a dus scorul la 1-2, în minutul 30.

Cu două minute îninte, Târnovanu a reuşit să intervină salvator, din poziţie unu la unu cu Petkovski.

În partea secundă, Popescu a nimerit bara din dreapta, în minutul 53, cu un şut din careu.

În minutul 66, Mailat a primit în careu şi a şutat pe colţul scurt, surprinzându-l pe Târnovanu şi realizând dubla cu care egala la 2-2.

Golul victoriei a fost reuşit de roş-albaştrii prin Edjouma, în minutul 73, acesta primind mingea în marginea careului mic, de unde la învins cu noroc pe Pap.

Victoria o duce pe FCSB pe locul 5 în clasament, cu 29 de puncte, dar cu un meci mai puţin jucat.

FC Botoşani rămâne pe locul 12 cu 20 de puncte.

Cele două echipe se vor mai întâlni de două ori anul acesta, o dată în Cupa României, tot la Botoşani, şi apoi din nou în campionat, pe 19 decembrie, la Bucureşti.

FC Botoşani şi FCSB se vor înfrunta de trei ori în perioada 1 - 19 decembrie, de două ori în campionat şi o dată în Cupa României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici