FCSB a învins Universitatea Craiova, cu 2-0. Soarta meciului, decisă încă din prima repriză / Dennis Man: Am făcut un meci foarte bun

FCSB a câştigat meciul cu Universitatea Craiova, cu 2-0. Partida a făcut parte din etapa cu numărul 22 din Liga 1, ultima pentru cele două formaţii în acest an.

497 afișări
Imaginea articolului FCSB a învins Universitatea Craiova, cu 2-0. Soarta meciului, decisă încă din prima repriză / Dennis Man: Am făcut un meci foarte bun

Dennis Man: Am făcut un meci foarte bun

FCSB a decis soarta meciului încă din prima repriză. Dennis Man, în minutele 41 şi 45, a făcut 2-0, dar gazdele puteau să aibă un avantaj şi mai mare. În prelungirile primei părţi, Florin Tănase a ratat o lovitură de pedeapsă obţinută de Coman. Decarul şi căpitanul FCSB-ului a trimis peste bara transversală.

Victor Piţurcă a încercat să schimbe strategia la pauză, dar Craiova nu a reuşit acţiuni notabile. Oltenii au echilibrat disputa la mijlocul tereului, însă Andrei Ivan sau Valentin Mihăilă nu au trecut de apărarea FCSB-ului.

În urma acestui succes, bucureştenii au urcat peste Craiova în clasament, adunând 39 de puncte, cu două mai mult decât oltenii.

Echipele de start:
FCSB: Bălgrădean, Creţu, Planic, Cristea, Soiledis – Moruţan, Popescu, Panţîru – Man, Tănase, Coman
Antrenor: Bogdan Vintilă

Craiova: Popescu – Vlădoiu, Bălaşa, Acka, Vătăjelu – Zakaric, Cosici, Cicâldău, Bancu – Ivan, Mihăilă
Antrenor: Victor Piţurcă

FCSB mai are de jucat un meci restant, cu FC Voluntari. Meciul programat la sfârşitul lunii noiembrie a fost amânat din cauza condiţiilor meteo.

Clasamentul primelor 6 la final de an:
1. CFR Cluj- 44 puncte
2. Astra Giurgiu- 40 puncte
3. FCSB- 39 puncte (un meci mai puţin)
4. Universitatea Craiova- 37 puncte
5. Gaz Metan Mediaş- 36 puncte
6. FC Viitorul Constanţa- 35 puncte

Dennis Man, după FCSB - Craiova 2-0: Am făcut un meci foarte bun, ne bucurăm de victorie

Dennis Man a fost cel mai bun om al FCSB-ului în partida cu Craiova de pe Arena Naţională, iar la finalul meciului a împărtăşit primele păreri. Mijlocaşul vicecampioanei consideră că, în ciuda începutului slab de sezon, echipa se poate bate la campionat.

Înaintea venirii lui Bogdan Vintilă, FCSB era pe ultimul loc în Liga 1, iar acum este pe locul 3 şi are un meci în minus. Man speră ca evoluţiile de după numirea tehnicianului să continue şi din februarie, când se reia campionatul.

„O victorie muncită. O primă repriză foarte bună făcută de noi. În a doua repriză ne-am relaxat puţin, dar per total un meci foarte bun făcut de echipă şi ne bucurăm că am reuşit să terminăm anul cu o victorie.
(n.r.: referitor la primul gol) Aşa mi-a venit pe moment. Mă bucur că am reuşit să marchez, mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa, dar importante sunt cele trei puncte şi mai puţin ce am făcut eu.

Am luat fiecare meci în parte, am încercat să dăm totul la fiecare meci. Am trecut printr-o perioadă rea la începutul campionatului, ne-am revenit pe parcurs şi ne bucurăm în cele din urmă că reuşim să legăm victoriile.” , a declarat Dennis Man la Telekom Sport.

Dennis Man a marcat cele două goluri ale FCSB-ului în partida cu Craiova, în minutele 41 şi 45. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici