FCSB a surclasat-o pe Dinamo, în Derby-ul României la fotbal. „Câinii” se laudă cu o premieră

În etapa a 23-a din Liga 1 la fotbal, duminică seară, FCSB s-a impus în „Groapă” cu 3-0.

1380 afișări
Imaginea articolului FCSB a surclasat-o pe Dinamo, în Derby-ul României la fotbal. „Câinii” se laudă cu o premieră

Ianis Stoica

Pentru FCSB au punctat Ovidiu Popescu (2), Ianis Stoica (75) şi Răzvan Oaidă (81). Din minutul 35, Alexandru Răuţă a fost eliminat, iar Dinamo a evoluat în 10 oameni. În tur, FCSB a învins-o pe Dinamo cu 6-0.

Urmare a rezultatului, FCSB îşi consolidează poziţia a 2-a, 51 de puncte în 23 de runde. Lider este campioana CFR Cluj, care are 58 de puncte, dar n-a jucat în această etapă: se duelează luni, acasă, cu FC Botoşani.

Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul, cu 12 puncte. Pe ultima poziţie se află formaţia Academica Clinceni, cu 11 puncte.

Dinamo a înregistrat o premieră, la Derby-ul României. Tricourile DDB, inscripţionate cu numele suporterilor care au ţinut echipa in viaţă, au fost pe echipamentul oficial de joc cu care „câinii” au evoluat contra vicecampioanei.

De la reluarea campionatului, Dinamo a pierdut ambele jocuri: 1-2 cu FC Argeş şi 0-3 cu FCSB. În schimb, trupa lui Gigi Becali a remizat cu CFR, 3-3, în celălalt meci oficial din 2022.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici