FCSB ar putea juca meciurile de pe teren propriu la Piteşti

Primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică, a vorbit despre varianta ca FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, să evolueze pe Stadionul Nicolae Dobrin.

114 afișări
Imaginea articolului FCSB ar putea juca meciurile de pe teren propriu la Piteşti

FCSB ar putea juca meciurile de pe teren propriu la Piteşti

”Până în acest moment nu am primit nici o solicitare fermă din partea oficialilor de la FCSB de a disputa acele meciuri pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti. Dacă vom primi o solicitare scrisă în acest sens, o vom analiza şi vom da un răspuns. Până în acest moment vă pot spune că a fost doar o simplă discuţie de principiu pe acest subiect", a spus primarul conform contului de facebook al celor de la FC Argeş.

"Am văzut şi eu reacţiile care au apărut după ce oficialii de la FCSB au spus că iau în calcul stadionul din Piteşti pentru aceste trei meciuri. Piteştenii trebuie să ştie că noi îi preţuim pe suporterii lui FC Argeş, echipa noastră de suflet, dar în fotbal nu trebuie să avem încrâncenări. Dacă vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent şi în condiţiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului. Ştiu că oamenii îşi doresc să vadă meciuri de Liga I pe acest stadion. La Piteşti au mai jucat acum câţiva ani Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova şi nu au plecat cu nimic de la stadion. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră”, a mai spus edilul.

Gigi Becali a anunţat că FCSB va juca partidele considerate pe teren propriu la Piteşti, după ce Arena Naţională e închisă din cauza problemelor legate de gazon. Totuşi, fanii argeşeni au reacţionat dur, nedorind ca echipa lui Dică să joace pe arena "Nicolae Dobrin".

"Jucăm la Piteşti. Eu nu cer favoruri Gabrielei Firea, chiar dacă e fina mea. Mi-e jenă să-i cer, dar cred că a văzut fina că un gazon se poate băga azi şi peste o săptămână se poate juca şi costă 60.000 de euro. Cred că îşi poate spăla imaginea repede cu 60.000. Cred că dacă pune gazon şi joacă peste trei săptămâni FCSB a închis gura la toată lumea. Am reparat imediat. De ce să facă licitaţie? Îl plătesc eu, să scadă din chirie. Dacă se vrea, se poate”, a spus recent Becali, la Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici