FCSB - Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a şasea a Ligii 1/ REACŢIA lui Edward Iordănescu

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, în etapa a şasea a Ligii 1.

626 afișări
Imaginea articolului FCSB - Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a şasea a Ligii 1/ REACŢIA lui Edward Iordănescu

FCSB - Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a şasea a Ligii 1 (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

Au marcat: Harlem Gnohere 65'/Romario Florin Moise 7'.

0-1: Alex Ioniţă îi pasează lui Moise la marginea careului de 16 metri, care preia, intră în careu şi înscrie pe lângă Niţă.

1-1: Benzar execută un corner de pe partea dreaptă, Achim deviază cu capul către a doua bară, de unde Gnohere reia cu o lovitură de cap şi restabileşte egalitatea.

În clasament, FCSB acumulează 12 puncte şi se menţine pe locul 3 la un punct de FC Botoşani şi CFR Cluj, care nu şi-au jucat încă meciul de etapă. Astra se află pe 4, cu 11 puncte.

FCSB: Niţă - Benzar, Nedelcu, Bălaşa (Larie 46'), Pleaşcă - Achim, Popescu - Teixeira (Golofca 10'), Man (Tănase 46'), De Amorim - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

Astra: Iliev - Belu-Iordache, Bejan, Polczak, Stan (Radunovic 46') - Dandea, Mrzljak - V. Gheorghe, Ioniţă, Moise (Piţian 75') - Abang (Nicoară 65'). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Benzar 69', Gnohere 83', Larie 83', Stăncioiu 85'/Gheorghe 24', Dandea 30', Moise 70', Ioniţă 83', 83', Iliev 90+3'.

Cartonaş roşu: Ioniţă 83' - cumul de cartonaşe galbene.

Arbitri: Adrian Cojocaru (Galaţi) - central, Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) - asistenţi, Horia Mladinovici (Bucureşti) - rezervă.

Observator FRF: Ioan Toma (Piatra Neamţ).

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti).

Edward Iordănescu: Meritam mai mult; au fost nişte lucruri dubioase din partea arbitrajului

Antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a criticat arbitrajul la finalul meciului cu FCSB, scor 1-1, şi a susţinut că brigada condusă de Adrian Cojocaru a avut o prestaţie îndoielnică.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru punctul obţinut pe Arena Naţională. Meciul de sâmbătă a fost cel de-al 10-lea jucat de Astra în acest sezon, în toate competiţiile, formaţia giurgiuveană înregistrând patru victorii, patru rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

"Am simţit pe tot parcursul meciului că meritam mai mult decât am obţinut. Faptul că ultima impresie schimbă opiniile, asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm păcăliţi.

Au fost nişte lucuri dubioase şi nu vreau să mă abat de la intenţia de a nu comenta arbitrajul, dar nu vreau să se ajungă în situaţia ca cel care ţipă mai tare să fie avantajat. Au fost nişte decizii să le spun dubioase, din punctul meu de vedere.

Tocmai am încheiat o lună în care am jucat 10 meciuri şi vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum s-au descurcat.

Am întâlnit o echipă care, chiar dacă a anunţat că îşi va menaja titularii, cred că au avut în teren şase foşti campioni ai României. Meritul nostru e cu atât mai mare încât suntem o echipă în formare.

Cred că (n.r. Ovidiu Popescu) ar trebui să aibă mai mult respect. Sunt episoade care nu ar trebui să nu se mai întâmple în fotbal. Probabil în tensiunea jocului s-a întâmplat.

Îmi pare rău de Alex Ioniţă! Instinctul a fost să îl cert după meci, dar ce s-a întâmplat a fost că, în calitate de căpitan al echipei s-a dus să întrebe ce s-a întâmplat. Şi a primit al doilea cartonaş galben şi pe cel roşu", a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei, la Digi Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici