FCSB - CFR Cluj. Derby pentru primul loc. Ardelenii au serioase probleme de lot

  • FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc în această seară în derby-ul din etapa cu numărul 28.
  • CFR nu are niciun atacant disponibil în lot.
  • Partida va fi arbitrată de centralul Ovidiu Haţegan.
387 afișări
Imaginea articolului FCSB - CFR Cluj. Derby pentru primul loc. Ardelenii au serioase probleme de lot

FCSB - CFR Cluj. Derby pentru primul loc. Ardelenii au serioase probleme de lot

FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc în această seară de la ora 20.30 în derby-ul din etapa cu numărul 28. Cele două echipe ocupă primul loc al clasamentului cu acelaşi număr de puncte (60), echipa bucureşteană fiind avantajată de golaveraj.
 
CFR Cluj se confruntă cu mari probleme de lot, neavând niciun atacant disponibil, după ce Rondon, Debeljuh şi Costache au fost depistaţi cu COVID-19, iar Omrani s-a accidentat.
 
În poartă, Edi Iordănescu este tentat să-l titularizeze pe Giedrius Arlauskis în detrimentul lui Cristi Bălgrădean, revenit după o accidentare. Ar fi primul meci al lituanianului de la întoarcerea din Arabia Saudită.
 
În partida din turul campionatului, CFR s-a impus în Gruia cu 2-0., prin golurile marcate de Deac şi Costache.
 
Partida va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan, cel mai bine cotat central din România.
 
Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, a declarat că duelul din această seară nu este decisiv în lupta pentru titlu.
 
"Cred că toate meciurile sunt importante, nu doar cele cu o singură echipă. Pot să spun că pentru noi începe play-off-ul de mâine, pentru că vom juca cu următoarele trei echipe din clasament. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, venim după o perioadă bună, suntem încrezători şi cred că ăsta va fi un plus pentru noi,” a spus antrenorul FCSB-ului.
 
FCSB- CFR Cluj. Echipe probabile
 
FCSB: Vlad - O. Popescu, Cristea, Miron, Panţîru - Moruţan, Şut, Olaru - Octavian Popescu, Tănase, Coman
CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Bordeianu, Gîdea - Chipciu, Carnat, Păun

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fcsb,
cfr,
derby,
lot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici