FCSB - Dinamo Kiev 1-1, într-o partidă amicală disputată în Spania

FCSB a terminat programul partidelor de pregătire din sudul Spaniei. Echipa antrenată de Mihai Teja a terminat din nou la egalitate, 1-1, de data asta împotriva celui mai valoros adversar întâlnit în Marbella, Dinamo Kiev, locul 2 în campionatul Ucrainei.

106 afișări
Imaginea articolului FCSB - Dinamo Kiev 1-1, într-o partidă amicală disputată în Spania

FCSB - Dinamo Kiev 1-1, într-o partidă amicală disputată în Spania

Vicecampioana României a avut un meci de supravieţuire în care s-a apărat de cele mai multe ori, însă fără să aibă probleme reale din partea adversarului până la final. Ocaziile de gol ale echipei lui Teja au venit din partea lui Coman şi Rusescu, însă ambii au ratat şanse mari din poziţii favorabile, execuţiile finale fiind de slabă calitate. Ucrainenii au înscris unicul lor gol dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, în minutul 90. FCSB a revenit pe tabelă în ultimele secunde, atunci când Ioan Hora a pus bine capul la o centrare a lui Mihai Roman, reuşind astfel să marcheze la prima sa apariţie în tricoul vicecampioanei.

Partida a început cu FCSB într-un 4-2-3-1 ”clasic”, cu Stoian şi Nedelcu în faţa apărării, totul în lipsa lui Florentin Matei (accidentat) şi a lui Harlem Gnoere (neinclus în lot). Meciul contra ucrainenilor a însemnat şi debutul lui Ioan Hora în tricoul vicecampioanei, vârful care a semnat recent fiind folosit circa 20 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici