FCSB. Editorial emoţionant despre Adi Popa: "Motoreta" şi ochelarii potriviţi, în funcţie de vârstă şi salariu

  • Adi Popa a marcat ultimul gol pentru FCSB în derby-ul din Cupă cu Dinamo
  • Contractul său cu FCSB a expirat după câteva zile
  • Narcis Răducan, fost jucător la Steaua, scrie un text emoţionant despre cel poreclit "Motoretă"
342 afișări
Imaginea articolului FCSB. Editorial emoţionant despre Adi Popa: "Motoreta" şi ochelarii potriviţi, în funcţie de vârstă şi salariu

FCSB. Editorial emoţionant despre Adi Popa, „motoreta” şi ochelarii potriviţi, în funcţie de vârstă şi salariu

Imaginea lui Adi Popa, de la flash interviu, după reuşita cu Dinamo, este una binecunoscută în viaţa unui fotbalist la 32 de ani, în fotbalul nostru. Pe parcursul carierei, cei care te analizează îţi dau senzaţia că „poartă” ochelari, în funcţie de salariul pe care-l primeşti şi de vârsta la care ai ajuns.

După primele evoluţii la Steaua, în sezonul de succes 1995-’96, colegul Iulian Filipescu, un tip care nu vorbea mult, dar o făcea cu o înţelepciune nativă, îmi spunea la o cafea: Narcis, joacă dezinvolt în atac, încearcă orice, pentru că-n primul an toţi te văd cu ochi frumoşi. Mai târziu, „ochelarii” te vor percepe în contextul vârstei tale şi-a salariului mărit pe care-l vei avea. Inevitabil, aşa a fost. Şi poate nici nu-i anormal.

Deodată, din „motoreta” echipei, devine locomotiva celor tineri,  exemplu personal, dar monetizat la ultimul cent, în funcţie de reuşite.

Citeşte continurea pe narcisraducan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici