FCSB întâlneşte Farul Constanţa în derbiul Superligii de fotbal

  • FCSB întâlneşte Farul Constanţa luni, în derbiul etapei a 24-a din Superliga de fotbal.
  • În cazul unei victorii, bucureştenii îşi vor consolida prima poziţie în clasament.
  • Tot luni se joacă meciul FC Voluntari-FC Hermannstadt.
158 afișări
Imaginea articolului FCSB întâlneşte Farul Constanţa în derbiul Superligii de fotbal

FCSB întâlneşte Farul Constanţa în derbiul Superligii de fotbal

Partida FCSB - Farul Constanţa va începe la ora 20.00, pe Arena Naţională. Bucureştenii ocupă prima poziţia în clasamentul Superligii. Ei au un avans considerabil faţă de echipele aflate pe locurile 2 şi 3. FCSB are 50 de puncte din 23 de meciuri, în timp ce CFR Cluj şi Rapid Bucureşti au fiecare 42 de puncte şi 24 de partide disputate. În cazul în care va obţine o nouă victorie, FCSB îşi va mări diferenţa la 11 puncte.

Tot luni, de la ora 17.00, va fi meciul FC Voluntari-FC Hermannstadt. Ilfovenii sunt implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce ardelenii încearcă să se califice în play off.

Şase partide din etapa a 24-a a Superligii s-au desfăşurat în weekend. Vineri, FC Botoşani a învins Poli Iaşi cu 2-1, iar FCU Craiova a trecut, cu acelaşi scor, de Dinamo Bucureşti.

Sâmbătă, Rapid Bucureşti a învins Oţelul Galaţi, pe teren propriu, cu 2-1, iar CFR Cluj s-a impus în deplasare, în meciul cu Petrolul Ploieşti, tot cu 2-1.

Duminică au fost consemnate rezultatele U Cluj-UTA Arad, 1-3, şi Sepsi Sf.Gheorghe-Univ.Craiova, 1-3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici