FCSB învinge Farul la malul mării şi se menţine la două puncte de liderul CFR Cluj. Hat trick Tănase

Ultimul meci din etapa a 6-a a play off-ului Ligii 1 s-a jucat luni seara pe litoral, unde FCSB a întâlnit pe Farul Constanţa. Bucureştenii au învins cu un categoric 4-0, trei dintre goluri aparţinându-i lui Florin Tănase, care conduce clasamentul golgheterilor cu 18 reuşite.

471 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge Farul la malul mării şi se menţine la două puncte de liderul CFR Cluj. Hat trick Tănase

Florin Tanase,Facebook

FCSB are acum 46 de puncte şi e din nou la doar două puncte în urma lui CFR Cluj.

Darius Olaru şi Florinel Coman au ratat primele ocazi ale meciului, FCSB deschizând scorul în minutul 24, prin Florin Tănase, care l-a învins pe Aioani, după ce fusese servit perfect de Darius Olaru (0-1, min. 23)

La faza imediat următoare, Gabi Iancu l-a pus la încercare pe Târnovanu, care a avut o intervenţie foarte bună la şutul din minutul 25.

Darius Olaru a dublat avantajul în minutul 34, înscriind din faţa porţii, după o pasă primită de la Florinel Coman (0-2).

Peste 5 minute, Coman a obţinut o lovitură de la unsprezece metri, transformată de Florin Tănase (0-3, min. 40).

Golgheterul la zi al Ligii 1 a reuşit hat trick-ul, după o degajare greşită a lui Aioani, care i-a trimis mingea atacantului lui FCSB, acesta profitând de poarta goală şi marcând nestingherit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici