FCSB învinge Universitatea Craiova pe „Oblemenco” şi trece temporar pe locul 2 în Superligă

Universitatea Craioav a pierdut duminică seara ocazia de a se apropia de podiumul Superligii, după ce a fost învinsă în etapa a 6-a, pe teren propriu, de FCSB, scor 1-2 (0-1), oltenii ratând un penalty prin Andrei Ivan.

4874 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge Universitatea Craiova pe „Oblemenco” şi trece temporar pe locul 2 în Superligă

Sursa foto: Facebook / FCSB

Peste 30.000 de suporteri au asistat duminică la un meci care a oferit spectacol fotbalistic în special în partea a doua a reprizei secunde, când presiunea gazdelor a pus în pericol poarta lui Târnovanu, care a avut câteva intervenţii salvatoare ce i-au exasperat pe cei prezenţi în tribune.

O primă ieşire la rampă a lui Târnovanu a avut loc în minutul 15, când acesta a şters cu vârful degetelor o minge trimisă spre poartă cu capul de Markovic şi deviată uşor de Cristea.

Markovic şi Ivan i-au testat din nou vigilenţa portarului oaspeţilor, înainte ca aceştia să deschidă scorul printr-o lovitură de cap a lui Compagno, la prima minge trimisă de FCSB pe poarta oltenilor (0-1, min. 44).

Repriza a doua l-a scos din nou în prim plan pe Târnovanu, care a parat in extremis cu piciorul şutul lui Ivan din apropiere, pe colţul scurt.

Oltenii au început ofensiva în ultima jumătate de oră, o ocazie consistentă venind din piciorul lui Ndong, al cărui şut din careu a fost respins din faţa porţii de Sorescu.

În minutul 71, Târnovanu mai are o intervenţie de efect, la şutul în diagonală, din marginea careului, a lui Roguljic.

În minutul 80, arbitrul Istvan Kovacs acordă penalty pentru gazde, după un presupus henţ în careu, al lui Cristea. Analiza VAR s-a prelungit timp de câteva minute, timp în care Ivan şi-a pierdut concentrarea, execuţia sa trecând mult pe lângă poarta celor de la FCSB.

În replică, oaspeţii au marcat imediat golul doi, după o acţiune personală, în careu, a lui Pantea, care după un dribling eficient a trimis un şut defectuos prin faţa porţii, interceptat oportun de Sorescu, care a introdus mingea în poarta goală.

Minutul 90+1 aduce un nou penalty pentru gazde, după o sesizare a arbitrilor din cabina VAR, transformat de data aceasta de Koljic.

Finalul de meci îi găseşte pe craioveni în ofensivă, însă fără rezultat pe tabelă.

FCSB face 40 de puncte şi trece pentru moment pe locul 2, la 3 puncte de liderul Farul Constanţa şi două peste CFR Cluj, care va juca luni, în etapa a 6-a, în deplasare la Rapid Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici