LIGA 1  FCSB merge ceas în campionat: 11 victorii şi o remiză în ultimele 12 partide

FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. Celelalte meciuri de sâmbătă: UTA Arad - FC Botoşani 0-0 şi FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 1-1.

554 afișări
Imaginea articolului FCSB merge ceas în campionat: 11 victorii şi o remiză în ultimele 12 partide

FCSB merge ceas în campionat: 11 victorii şi o remiză în ultimele 12 partide

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Darius Olaru (59), fost jucător la Gaz Metan, cu un şut din marginea careului, după un corner. Olaru fusese introdus la pauză.

Gazdele au trecut pe lângă egalare în min. 89, când Nasser Chamed a trimis puţin pe lângă poartă din centrul careului.

Gaz Metan a suferit a patra sa înfrângere acasă în acest sezon. Medieşenii veneau după patru meciuri fără eşec pe teren propriu, o victorie şi trei egaluri.

FCSB e neînvinsă de 12 etape, în care are 11 victorii şi un egal.

CS Gaz Metan Mediaş - FCSB 0-1 (0-0), Stadion Gaz Metan - Mediaş
A marcat: Darius Olaru (59).

În clasament, FCSB este pe locul 2, cu 43 de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, un meci mai puţin disputat. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici