FCSB merge ceas în Superligă. Vicecampioana este lider cu maximum de puncte

FCSB a învins duminică seara pe Poli Iaşi, scor final 2-1 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Super Ligii la fotbal masculin.

957 afișări
Imaginea articolului FCSB merge ceas în Superligă. Vicecampioana este lider cu maximum de puncte

FCSB merge ceas în Superligă. Vicecampioana este lider cu maximum de puncte

Gazdele, au dominat categoric jocul disputat pe Arena Naţională având 4 ocazii de poartă în primele 20 de minute de joc, cu Pantea, Şut şi Compangno principali proagonişti.

După alte două ocazii de gol în a doua jumătate a reprizei, FCSB a deschis scorul în minutul 44, prin reuşita lui Ovidiu Popescu, care a şutat imparabil, sub bară, din afara careului.

Ieşenii au egalat cu un alt gol frumos, din afara careului, însă reuşita a fost anulată imediat, din cauza unui henţ anterior.

Darius Olaru a dus scorul la 2-0, cu un şut plasat, din interiorul careului, în minutul 68, pentru ca moldovenii să relanseze miza meciului 11 minute mai târziu, când Vaşvari a şutat puternic din afara careului, învingându-l pe Târnovanu.

Florin Coman a mai avut o şansă importantă de a majora scorul, înainte de a fi shimbat, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poartă, din poziţie ideală.

Poli Iaşi rămâne cu 3 puncte şi se află pe ultimul loc al clasamentului, după 3 înfrângeri consecutive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici