FCSB-Poli Iaşi, scor 1-2, în etapa a şasea din Liga 1

FCSB a pierdut meciul cu Poli Iaşi, scor 1-2, disputat la Piteşti, în etapa a şasea din Liga 1.

202 afișări
Imaginea articolului FCSB-Poli Iaşi, scor 1-2, în etapa a şasea din Liga 1

FCSB-Poli Iaşi, scor 1-2, în etapa a şasea din Liga 1

Scorul a fost deschis de Cosmin Frăsinescu, în minutul 41, care a primit o centrare în careu de la Andrei Cristea şi l-a învins pe Andrei Vlad. FCSB a restabilit egalitatea în minutul 52, prin Florin Tănase, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 73, Poli Iaşi a reuşit golul victoriei. Florian Loshaj a expediat un şut de la distanţă şi a beneficiat de gafa portarului Andrei Vlad, care a scăpat mingea în poartă.

S-a terminat 2-1 pentru Poli Iaşi, iar moldovenii urcă pe locul 2, fiind la egalitate cu liderul CFR Cluj, ambele având 14 puncte acumulate în primele şase etape.

De partea cealaltă, FCSB se află la a patra înfrângere consecutivă în campionat şi ajunge pe locul 11 în Liga 1, având doar patru puncte acumulate în şase runde.

Taguri:
fcsb,
poli ias,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici