FCSB s-a despărţit de mijlocaşul Sulley Muniru

Formaţia FCSB a anunţat sâmbătă pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu mijlocaşul ghanez Sulley Muniru, în vârstă de 24 de ani, pentru rezilierea contractului.

311 afișări
Imaginea articolului FCSB s-a despărţit de mijlocaşul Sulley Muniru

FCSB s-a despărţit de mijlocaşul Sulley Muniru

"Clubul nostru îi mulţumeşte lui Sulley pentru contribuţia avută în cei doi ani petrecuţi la echipa noastră şi îi urează mult succes pe viitor", scrie site-ul vicecampioanei.

Muniru li s-a alăturat fundaşilor Gabriel Tamaş şi Wilfried Moke pe lista fotbaliştilor care au părăsit FCSB în această vară. Primul şi-a reziliat, de asemenea, contractul, iar celui de-al doilea nu i-a fost activată opţiunea de prelungire a înţelegerii.

Sulley Muniru a fost transferat de FCSB în 2015, de la CFR Cluj, iar în cele două sezoane a jucat 61 de meciuri. A dat patru goluri şi două pase decisive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici