FCSB se impune în derby-ul cu CFR Cluj, la revenirea în Ghencea

  • Derby-ul etapei a 4-a a Superligii la fotbal, dintre FCSB şi CFR Cluj, s-a încheiat duminică seara pe Stadionul Steaua cu victoria bucureştenilor, scor 1-0 (0-0).
  • FCSB e la a patra victorie în prima parte a sezonului Superligii, la care se adaugă alte două victorii în Conference League.
2403 afișări
Imaginea articolului FCSB se impune în derby-ul cu CFR Cluj, la revenirea în Ghencea

Sursa foto: MediafaxFoto

Cu patru victorii, FCSB e lideră în clasament, fiind singura echipă cu maxim de puncte în Superligă.

Golul victoriei de duminică seara, la primul joc al celor de la FCSB pe noul Stadion Steaua, a fost marcat de italianul Compagno, în minutul 67, din lovitură de pedeapsă, obţinută tot de el.

Clujenii au avut şi ei ocazii de a marca, culminând cu bara lui Muhar, din minutul 19. FCSB a avut şansa de a majora diferenţa, pe final de meci, când Florinel Coman a fost blocat de Sava din poziţie unu la unu.

CFR Cluj, cu 7 puncte, ocupă locul 4 în clasament, dar poate fi depăşită de FC Voluntari (6p) sau de Rapid Bucureşti (5p), care se întâlnesc luni seara, de la 21.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici