FCSB şi Universitatea Craiova şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League

FCSB şi Universitatea Craiova şi-au aflat, sâmbătă, posibilele adversare din play-off-ul Europa League. Cele două echipe din România vor avea parte de partide dificile, în cazul în care vor obţine calificarea.

236 afișări
Imaginea articolului FCSB şi Universitatea Craiova şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League

FCSB şi Universitatea Craiova şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League

FCSB a trecut de Alashkert în turul doi, urmând să se dueleze cu cehii de la Mlada Boleslav. În cazul în care se va califica în play-off, FCSB poate da peste italienii de la Torino FC, dar şi peste Apollon Limassol, echipa lui Cristi Manea.

Posibilii adversari ai FCSB-ului:

Torino (ITA) / Shakhtyor Soligorsk (BLR)
Ventspils (LVA) / Vitória SC (POR)
Austria Vienna (AUT) / Apollon Limassol (CYP)
Midtjylland (DEN) / Rangers (SCO)

Universitatea Craiova a trecut cu emoţii de Honved Budapesta, la loviturile de departajare, iar în turul trei se va duela cu un adversar incomod. AEK Atena va veni pe ”Ion Oblemenco” să se lupte cu echipa lui Corneliu Papură pentru un loc în play-off-ul Europa League. Dacă vor reuşi să treacă de greci, oltenii au o misiune şi mai grea în play-off, cu adversari horror. Gent se poate întoarce în România, după ce a eliminat Viitorul.

Posibilii adversari ai Craiovei:

Sparta Praha (CZE) / Trabzonspor (TUR)
Feyenoord (NED) / Dinamo Tbilisi (GEO)
AEK Larnaca (CYP) / Gent (BEL)
Luzern (SUI) / Espanyol (ESP)

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Europa League va avea loc luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici