FCSB, ultima şansă la Europa, în derby-ul de Cupă cu Dinamo. Probleme de lot la FCSB: Man şi Coman, incerţi, Tănase e suspendat

  • Dinamo – FCSB se joacă joi în Cupa României
  • FCSB are mulţi absenţi înaintea derby-ului
  • Cei de la FCSB speră să-l poată recupera pe Florinel Coman până la ora meciului
1716 afișări
Imaginea articolului FCSB, ultima şansă la Europa, în derby-ul de Cupă cu Dinamo. Probleme de lot la FCSB: Man şi Coman, incerţi, Tănase e suspendat
Joi seară are loc manşa tur din semifinalele Cupei României între Dinamo şi FCSB. Derby-ul din Cupă le prinde într-un moment foarte slab pe ambele echipe care nu au câştigat vreun meci după revenirea sezonului după pandemie.
 
Dinamo se află pe penultimul loc în play-out, însă are de jucat restanţe şi speră să iasă din zona periculoasă. De partea cealaltă, FCSB a pierdut duelul cu CFR Cluj şi este la 9 puncte în spatele acesteia în clasament iar speranţele la titlu au fost ruinate.
 
Pentru FCSB, derby-ul vine într-un moment prost şi din cauza accidentărilor. Bogdan Vintilă nu se va putea baza pe Dennis Man, Ionuţ Panţîru, Dragoş Nedelcu, Aristeidis Soiledis, Răzvan Oaidă şi Lucian Filip, în timp ce Bogdan Planic refuză să se mai antreneze, acuzând că nu a mai fost plătit de club. Astfel, fundaşul sârb cere rezilierea contractului. De asemenea, nici Florin Tănase nu va putea juca din cauza unei suspendări.
 
Un semn de întrebare este legat de Florinel Coman. Acesta este incert pentru derby după ce a suferit o întindere musculară care l-a ţinut departe de echipă în ultimele zile, ratând partida cu Gaz Metan din weekend. Însă Coman nu a mai simţit dureri în ultimele zile şi ar putea să fie titular în partida cu Dinamo.
 
De partea cealaltă, Adrian Mihalcea va face schimbări în primul XI după evoluţia slabă cu Sepsi: Perovici, Mihaiu, Kostrna şi Filip vor trece pe bancă la meciul cu FCSB, urmând ca Montini, Moldoveanu, Popescu şi Răuţă să fie titulari.
 
Returul semifinalei dintre FCSB şi Dinamo va avea loc pe 8 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici