FCSB - Universitatea Craiova se joacă astăzi pe Arena Naţională. ORA meciului

Eapa a treia din play-off le aduce faţă în faţă pe două rivale la titlul de campioană a României. FCSB o aşteaptă duminică seară, de la ora 20:30, pe Universitatea Craiova. Cele două echipe sunt despărţite în clasament de un singur punct.

816 afișări
Imaginea articolului FCSB - Universitatea Craiova se joacă astăzi pe Arena Naţională. ORA meciului

FCSB - Universitatea Craiova se joacă astăzi pe Arena Naţională. ORA meciului

Oltenii ocupă locul secund cu 29 de puncte, în timp ce "roş-albaştrii" sunt pe trei cu 28 de puncte. Liderul campionatului este CFR Cluj, care sâmbătă, 30 martie, s-a impus în faţa Astrei Giurgiu, cu 1-0 şi a ajuns la 36 de puncte. În cazul în care FCSB pierde în faţa craiovenilor, se îndepărtează de ardeleni la şase puncte, iar obiectivul de a urca pe primul loc în Liga 1 Betano devine din ce în ce mai dificil de realizat.

Băieţii lui Mihai Teja au o singură variantă pe Arena Naţională: victoria!

"Este un meci de luptă, pe care trebuie să îl câştigăm. Trebuie să câştigăm toate meciurile şi să câştigăm titlul", a spus Florinel Coman, în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Şi antrenorul FCSB-ului are încredere în echipa sa şi este convins că după meciul cu oltenii vor urca pe locul doi în clasament.

"Dacă vrei să câştigi campionatul, trebuie să ai continuitate în rezultate, să câştigi toate meciurile. Totul depinde de băieţi şi de forma lor, dar eu sunt sigur vom avea o evoluţie bună şi vom câştiga", a spus Mihai Teja, în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

În sezonul regular cele două formaţii şi-au împărţit punctele. Pe Ion Oblemenco, Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1, în timp ce, pe Arena Naţională, FCSB s-a impus cu 3-2.

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia a avut un mesaj puternic pentru olteni înaintea derby-ului cu FCSB. Italianul le-a transmis elevilor săi că trebuie să joace la victorie partida cu roş albaştrii pentru a rămâne în cursa pentru titlu.:

"Este un meci important şi cred că va fi unul interesant, frumos, din toate punctele de vedere. Îmi doresc să facem un joc bun, mergem acolo pentru a câştiga, am evoluat bine şi la ultimul meci cu ei, dar am făcut anumite greşeli, care ne-au costat. Trebuie să facem un meci perfect pentru a ne impune. Din punct de vedere al atitudinii, toţi jucătorii sunt la nivel maxim, au încredere. Este o săptămână importantă pentru noi, avem meci cu FCSB, apoi semifinala Cupei, cu Viitorul, apoi meciul cu CFR, dar nu cred că este o săptămână decisivă pentru acest sezon. Am văzut foarte multe situaţii în fotbal în care s-au schimbat lucrurile".

FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică seară, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici