FCSB va juca în sezonul următor pe trei stadioane meciurile de pe teren propriu

FCSB va lua startul în noul sezon al Ligii 1 pe Arena Naţională, în faţa celor de la FC Hermannstadt. Vicecampioana nu va evolua doar pe cel mai mare stadion al ţării, fiind nevoită să se mute.

146 afișări
Imaginea articolului FCSB va juca în sezonul următor pe trei stadioane meciurile de pe teren propriu

FCSB va juca în sezonul următor pe trei stadioane meciurile de pe teren propriu

Arena Naţională va fi destinată în aceasă vară concertelor lui Ed Sheeran şi Metallica, dar şi ultimelor modificări înainte de Campionatul European din 2020, astfel că FCSB şi Dinamo sunt nevoite să se mute. Şi ”câinii” şi-au înaintat dorinţa de a juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională, iar când aceasta va fi închisă, echipa lui Neagoe va juca în ”Ştefan cel Mare”.

FCSB se va muta la Giurgiu pentru meciurile din Europa League şi la Piteşti pentru cele din Liga 1, anunţă sport.ro. Nu ar fi prima oară când vicecampioana evoluează pe cele două stadioane în meciurile de pe teren propriu. În sezonul trecut, echipa lui Becali a jucat atât pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, cât şi la Piteşti, stadionul lui FC Argeş, noua echipă a lui Nicolae Dică.

După partida cu Hermannstadt, FCSB va juca la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, iar în etapa a treia va primi vizita celor de la FC Botoşani. De partea cealaltă, Dinamo debutează la Ovidiu, cu Viitorul, iar în etapa a doua se va duela pe teren propriu cu Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici