FCSB, Viitorul şi Universitatea Craiova şi-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League

După CFR Cluj, a venit rândul şi celorlalte echipe din România să îşi afle posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League.

186 afișări
Imaginea articolului FCSB, Viitorul şi Universitatea Craiova şi-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League

FCSB, Viitorul şi Universitatea Craiova şi-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League

După tragerea la sorţi de luni, 22 iulie, FCSB, Viitorul şi Universitatea Craiova ştiu cu cine se vor lupta pentru a merge mai departe în competiţia european.

Astfel, dacă va ajunge în turul 3 din Europa League, FCSB va întâlni învingătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) şi Ordabasy Shymkent (Kazahstan), în timp ce FC Viitorul, dacă va trece de Gent, va întâlni câştigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria).

Pe Universitatea Craiova o aşteaptă o misiune grea în turul 3. Dacă va trece în turul secund de gruparea din Ungaria, Honved, o va întâlni pe AEK Atena.

În cazul în care CFR Cluj va trece de Maccabi Tel-Aviv, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, se va întâlni cu una dintre echipele Celtic Glasgow (campioana Scoţiei) sau Nomme Kalju (campioana Estoniei). În schimb, dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, gruparea pregătită de tehnicianul Dan Petrescu va ajunge în turul 3 preliminar din Europa League, unde va întâlni câştigătoarea dintre SP Tre Penne (San Marino) şi Suduva (Lituania).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici