Fed Cup: România - Letonia, scor general 2-1, Cîrstea şi Halep au abandonat în meciul de dublu

Echipa României s-a impus, sâmbătă, cu scorul general de 2-1 în faţa Letoniei, după ce Simona Halep a avut probleme în primul set al meciului de dublu de la Budapesta, astfel că ea şi Sorana Cîrstea au abandonat, informează fedcup.com.

458 afișări
Imaginea articolului Fed Cup: România - Letonia, scor general 2-1, Cîrstea şi Halep au abandonat în meciul de dublu

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iniţial, fedcup.com a anunţat că scorul general al întâlnirii este 3-0 şi că Darta-Elizabete Emulina şi Jelena Ostapenko au abandonat.

În primele două meciuri, Irina-Camelia Begu, locul 147 WTA, s-a impus, cu scorul de 6-3, 6-3, în faţa Jelenei Ostapenko, numărul 705 WTA, şi Monica Niculescu, locul 54 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-3, pe sportiva Diana Marcinkevica (216 WTA).

România a mai învins, miercuri, Ungaria, scor general 2-1, iar vineri s-a impus în faţa Marii Britanii, scor 2-1.

Echipa României a câştigat Grupa B a Zonei Euro-africane a Cupei Federaţiei, astfel că va juca, duminică, pentru accederea în play-off-ul Grupei Mondiale II. Adversara de duminică a României este Ucraina, câştigătoarea Grupei C.

România nu a mai ajuns în play-off-ul Grupei Mondiale II din anul 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici