Fedcup.com: Simona Halep, o campioană încântătoare, modestă dar strălucită

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, este lăudată într-un material ce îi este dedicat pe site-ul fedcup.com, în care este caracterizată drept "o campioană încântătoare", iar Alina Tecşor o descrie pe sportivă drept "modestă, dar strălucită".

439 afișări
Imaginea articolului Fedcup.com: Simona Halep, o campioană încântătoare, modestă dar strălucită

Fedcup.com: Simona Halep, o campioană încântătoare, modestă dar strălucită (Imagine: HEPTA)

"Uneori, relaţia unei naţiuni cu cel mai bun sportiv sau cea mai bună sportivă se transformă în ceva dincolo de admiraţie. Puţini sunt cei care pot simţi iubirea neîngrădită a ţării lor. Luna trecută, în oraşul industrial Galaţi, puteai simţi acest fenomen. La Patinoarul Dunărea, sus, în timpul întâlnirii României cu Spania din Fed Cup, simţeai asta văzând zâmbetele reporterilor experimentaţi topiţi în faţa vedetei. Jos, puteai vedea mulţimea formată din fani de toate vârstele, cu toţii strânşi în zona treptelor cu obiecte pe care doreau autografe. Aşteptând-o pe Simona lor. Da, pe iubita lor Simona", notează autorul articolului, Ian Chadband.

"Este o plăcere, nu o presiune. Pentru mine este important să joc în faţa românilor. Au venit să mă susţină din toată ţara şi pentru mine este un lucru minunat. Mă simt minunat când îi văd pe copii fericiţi să îmi urmărească meciurile", a afirmat Halep pentru fedcup.com.

Fedcup.com menţionează că la doar 23 de ani Halep este cea mai influentă personalitate sportivă a României. "Când vorbeşte despre ţara ei, poţi să simţi pasiunea lui Halep", adaugă sursa citată.

Simona Halep este lăudată şi de căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Alina Tecşor: "Simona este importantă pentru România, pentru că ea crede în România, adoră faptul că este româncă şi să joace pentru ţara ei. Oamenii o iubesc pentru că este o campioană, nu doar pe teren, ci în mai multe privinţe. Atitudinea ei, felul în care se comportă. Este modestă, dar strălucită. Ştie cum să trateze oamenii şi cred că românii văd în ea pe cineva care este ca ei, dar în acelaşi timp este o persoană extraordinară, specială".

"O combinaţie atractivă. Într-un fel, ascensiunea importantă a lui Halep din ultimii doi ani, faptul că a fost finalistă la Roland Garros şi a devenit una din cele mai bune trei jucătoare din lume reprezintă un simbol al posibilităţilor pentru toţi românii", scrie fedcup.com.

Halep îşi doreşte acum să câştige un turneu de Grand Slam. "Îmi doresc în fiecare zi mai mult, astfel că mă pregătesc din greu pentru acest lucru. Abia aştept să ajung în multe alte finale de Grand Slam, dar nu este uşor când ajungi în Top 3 şi toată lumea vrea să te învingă. Aş spune că sunt o perfecţionistă, dar ştiu că perfecţiunea nu există. Dar este bine pentru mine, deoarece am mereu ceva de atins. Diverse obiective. Pot să lucrez la jocul meu, dar şi la aspectul mental", explică Simona Halep.

"Cu siguranţă Halep are tărie de caracter. Ca înălţime este depăşită de celelalte jucătoare din Top 10, dar are un joc de viteză, varietate şi curaj, evoluând cu o tăcere adorabilă. «Este visul meu să câştig un Grand Slam şi voi lupta pentur asta. Este important pentru mine să îi fac mândri pe oamenii din ţara mea». Această campioană încântătoare pare să nu realizeze că deja a reuşit", a conchis fedcup.com.

Echipa de Fed Cup a României a învins, luna trecută, la Galaţi, cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei, şi s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici