Federaţia braziliană anunţă oficial despărţirea de Scolari

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a confirmat, luni, faptul că antrenorul Luiz Felipe Scolari părăseşte conducerea tehnică a echipei naţionale, după prestaţiile dezamăgitoare de la Cupa Mondială.

134 afișări
Imaginea articolului Federaţia braziliană anunţă oficial despărţirea de Scolari

Antrenorul Luiz Felipe Scolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Demisia sa a fost acceptată de preşedintele (n.r. - CBF, Jose Maria) Marinto, care le-a mulţumit tuturor jucătorilor şi membrilor comisiei tehnice. Scolari şi întregul său comitet tehnic merită respectul şi recunoştinţa noastre", se arartă într-un comunicat al CBF, publicat pe site-ul oficial.

Presa braziliană anunţase că Luiz Felipe Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei, în noaptea de duminică spre luni.

Reprezentativa Braziliei a fost învinsă, sâmbătă, la Brasilia, cu scorul de 3-0 (2-0), de selecţionata Olandei, şi a încheiat pe locul patru turneul final al Cupei Mondiale. În semifinale, Brazilia a fost învinsă de Germania, scor 7-1.

Bilanţul lui Scolari la conducerea naţionalei Braziliei, în perioada noiembrie 2012 - iulie 2014, cuprinde 19 victorii, şase remize şi patru înfrângeri. El a cucerit titlul mondial cu naţionala Braziliei la Cupa Mondială din 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici