Federaţia din Kuwait a fost suspendată de FIFA

FIFA a anunţat, pe site-ul oficial, că Federaţia de Fotbal din Kuwait (KFA) a fost suspendată cu efect imediat, sancţiunea urmând să fie ridicată atunci când forul şi cluburile din ţara respectivă vor putea să îşi continue activitatea în mod independent, după schimbări în legea sporturilor.

407 afișări
Imaginea articolului Federaţia din Kuwait a fost suspendată de FIFA

Federaţia din Kuwait a fost suspendată de FIFA (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Suspendarea vine după o decizie a Comitetului Executiv al FIFA din 24 şi 25 septembrie, conform căreia se oferea un termen până la 15 octombrie 2015 pentru schimbări în legea sporturilor din Kuwait. Suspendarea va fi ridicată doar atunci când KFA şi membrii săi (cluburile) îşi vor putea continua activitatea în mod independent", se arată pe site-ul FIFA.

Ca urmare a suspendării, nicio echipă din Kuwait, inclusiv la nivel de cluburi, nu va avea "contacte sportive" la nivel internaţional, iar KFA şi membrii săi sau oficialii nu vor putea beneficia de programele de dezvoltare ale FIFA sau ale Confederaţiei Asiatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici