Federaţia elenă anunţă că meciul amical cu România va avea loc în Austria

Federaţia Elenă de Fotbal a anunţat că meciul amical cu România din 15 noiembrie va avea loc în localitatea austriacă Altach, pe Stadionul Cashpoint Arena, la ora locală 20.30, informează publicaţia greacă Novasports.

187 afișări
Imaginea articolului Federaţia elenă anunţă că meciul amical cu România va avea loc în Austria

Federaţia elenă anunţă că meciul amical cu România va avea loc în Austria (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax foto)

La finalul acestei săptămâni, România va disputa un amical contra Belgiei, pe Stadion Maurice Dufresne din Liege.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu a dorit ca meciul amical cu Grecia să se dispute în România pentru că nu vrea ca el şi jucătorii echipei naţionale să fie înjuraţi de proprii suporteri. El a precizat că firma care organizează amicalul cu Grecia programat la 15 noiembrie a găsit un loc de disputare în Austria, dar actele nu sunt încă semnate.

Tot luni, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, într-o emisiune televizată, că meciul cu Grecia nu se va mai disputa. "Meciul cu Grecia nu se va mai disputa. Noi am făcut demersuri pentru Ţara Galilor şi Irlanda de Nord, dar acestea au refuzat. N-am primit răspuns de la Slovacia şi Liechtenstein. Dar mai mult ca sigur că vom juca un singur meci. Problema cu Grecia a fost locul de desfăşurare. Federaţia germană nu şi-a dat acordul pentru că au avut probleme cu proprii suporteri şi într-o altă ţară nu vrea Grecia", a declarat Mircea Sandu la DolceSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici