Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului: Luis Enrique, cel mai bun antrenor în 2015. Messi, cel mai bun playmaker

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2015, iar argentinianul Lionel Messi cel mai bun playmaker, într-un sondaj dat publicităţii, luni, de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

262 afișări
Imaginea articolului Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului: Luis Enrique, cel mai bun antrenor în 2015. Messi, cel mai bun playmaker

Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului: Luis Enrique, cel mai bun antrenor în 2015. Messi, cel mai bun playmaker (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Luis Enrique a acumulat 165 de puncte, fiind urmat de Josep Guardiola (Bayern Munchen), cu 86 de puncte, şi de Massimiliano Allegri (Juventus), cu 43 de puncte.

Messi, pentru prima dată câştigător în sondajul IFFHS, a primit 168 de puncte, fiind urmat de coechipierul său Andres Iniesta, cu 91 de puncte, şi de italianul Andrea Pirlo, cu 54 de puncte.

Cel mai bun arbitru în 2015 a fost ales italianul Nicola Rizzoli, care, cu 80 de puncte, i-a devansat pe Martin Atkinson (Anglia - 72 puncte) şi pe Cuneyt Cakir (Turcia - 71 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici