Federaţia Română de Fotbal dublează premiile pentru SuperLiga Feminină

Departamentul de Fotbal Feminin al Federaţiei Române de Fotbal a înaintat spre aprobare în cadrul şedinţei de Comitet Executiv din 29 august fondul financiar de premiere pentru sezonul 2023/2024.Astfel, Federaţia Română de Fotbal dublează premiul pentru titlul de campioană a României.

129 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal dublează premiile pentru SuperLiga Feminină

Federaţia Română de Fotbal.ro

Astfel, câştigătoarea campionatului va fi recompensată cu 30.000 euro. Totodată, FRF a lansat un proiect de acordare de fonduri pentru SuperLiga Feminină, care se împarte în patru direcţii importante, exceptând bonusul financiar pentru îndeplinirea condiţiilor de participare în SuperLiga Feminină, în valoare de 64.000 de euro, şi plăţile de solidaritate de la UEFA acordate cluburilor non-participante în Liga Campionilor, aproximativ 100.000 de euro.

Astfel, se vor acorda:

  • 50.000 euro – Performanţa sportivă (include premierea campioanei şi a câştigătoarei Cupei României)
  • 40.000 euro – Dezvoltarea asistenţei şi audienţei
  • 20.000 euro – Devoltare tehnică
  • 30.000 euro – Dezvoltarea academiei

„Acesta reprezintă un pas firesc în dezvoltarea brand-ului primului eşalon al fotbalului feminin, care a devenit SuperLiga Feminină la finalul săptămânii trecute.

Astfel, fondul total de premiere se ridică în acest sezon, doar pentru primul eşalon fotbalistic, la peste 300.000 euro. Pentru sezonul 2024/2025 se doreşte o creştere cu încă 50%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici